wellis a világ körül
Cégünk közös munkával az évek leforgása alatt elérte, hogy a hazai családi vállalkozás mára Európa vezetője masszázsmedence gyártójává nőtte ki magát. Természetesen ahhoz, hogy a Wellis márkanév minél több országot meghódíthasson és minél több partnerünkhöz eljuthasson, rengeteg munkára van szükség. Egyrészről a gyártási folyamatok folyamatos fejlesztésére, megújítására, ami elengedhetetlen a konkurenciákhoz képesti lépéselőny biztosításához.
egész évben a világ számos pontján
mutatjuk be termékeinket a nagyközönségnek. Elmondhatjuk, hogy egy-egy kiállítás alkalmával a Wellis kiemelkedik a kiállítók sorából. Több száz négyzetméteres standjaink hatalmas érdeklődést kapnak. A jövőbeli célok eléréséhez pedig újabb és újabb kiállítások megszervezésébe kezdünk, hogy a Wellis márka meghódíthassa az egész világot.

Családi vállalkozásból a világ legnagyobb gyártói közé

A Wellis Magyarország Zrt. magyar gyártóként piacvezető szerepelt tölt be a hazai wellness berendezéseket gyártó és forgalmazó cégek sorában. A folytonos kapacitásbeli növekedésnek és fejlesztéseknek köszönhetően mára Európa legnagyobb jakuzzi gyártójává vált.

A kezdeti import termékekből álló kínálatot néhány év leforgása alatt a saját tervezésű és gyártású wellness berendezések sokasága váltotta fel.
Minden fejlődő cég történetében vannak kiemelkedő mérföldkövek. A Wellisnél a legutóbbi jelentős fordulópont a 2015-ös év végén következett be. Átadásra került ugyanis 10 000 m2-es gyártócsarnokunk, amivel összességében már közel 17 000 m2-en folyik napjainkban a termelés. A hatalmas, csúcstechnológiás gyártóeszközökkel felszerelt komplexum megépülését a fokozódó piaci igények és a minőségi gyártástechnológiára való törekvés idézte elő. Korszerű eszközökkel és nagyfokú szakmai felkészültséggel igyekszünk vásárlóink egyedi igényeinek megfelelni. A jelentős beruházásnak köszönhetően évi akár 20 000 masszázsmedence legyártása is megvalósíthatóvá vált a Wellisnél.