Wellnews
GYEREKTÁBOROZTATÁS A DABASI STRANDON
2017 / 07 /20
Idén második alkalommal került megrendezésre a Wellis felkérésére, a dolgozók gyermekeinek táboroztatása a Dabas Városi Strandon. Az előző évhez hasonlóan idén is izgalmas programokkal készültek a szervezők a rengeteg strandolás mellett.
„A Hétfő reggelt ismerkedési játékokkal kezdtük, így hamar összebarátkozott a csapat. A délelőtt további részében megismerkedtek a gyerekek a gumiasztal sport alapjaival, a „kerti trambulinok” és a versenygumiasztalok rendeltetésszerű használatával, így a táborban felállított 2 gumiasztalon egész héten rengeteget ugráltak, játszottak. Ezen a napon még nem a strandolásé volt a főszerep, így az ebéd utáni csendes pihenőt egy jó kis sétálással és meglepetés-fagyizással folytattuk, délután pedig csapatokat alkotva Tájékozódási- futóversenyt szerveztünk, ahol a gyerekeknek a strand minden apró részletét fel kellett fedezniük, és néhány furfangos kérdésre is választ találniuk.

Kedden a Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolában gyülekeztünk bringákkal, ahol a délelőtti programunk 3D-s mesenézés volt, majd közösen a Strandra bicikliztünk, ahol már várt bennünket az ebéd. Szerencsére megkezdődött a felmelegedés, délutánra újra 30 fok körül alakult, így már a vízben is élvezhettük a tábori pillanatokat.

Szerdától újra visszatért a nyár, így mindennap rengeteg vízi játékot játszhattak, fürdőzhettek a gyerekek és persze a közös csúszdázások sem maradtak el. A napot mindig közös játékokkal kezdtük a homokpályán, amik mindig jó hangulatban teltek, majd a tízórai után, meghódítottuk a medencéket.

Ebéd, csendes-pihenő, szabadjátékok, majd újra fürdőzés, csúszdázás és uzsonna. A pénteki nap legfontosabb momentuma a táborzárás volt. A gyerekek egész héten gumicukrot gyűjthettek a különböző játékokban, versenyekben, így ezt mind átvehették, valamint megtörtént a Tájékozódási verseny eredményhirdetése is.

A legfontosabb pedig, hogy mindenki jól érezte magát, rengeteg élménnyel, új barátokkal és egy emlékfotóval gazdagodott idén is.”

További cikkek
Élménybeszámoló
Wellis Prémium Triatlon
A WellNewsban állandó rovatként olvashattok hónapról-hónapra egy-egy kollégánk kiemelkedő sportteljesítményéről, különleges hobbijáról.
Gyerektáboroztatás
a dabasi strandon
Idén második alkalommal került megrendezésre a Wellis felkérésére, a dolgozók gyermekeinek táboroztatása a Dabas Városi Strandon.
Európa legnagyobb jakuzzi gyára IFS támogatással
A 2003-ban alapított 100 százalékban magyar tulajdonú Wellis szaniter kereskedő kisvállalkozásból fejlődött több mint 400 főt foglalkoztató vezető gyártó nagyvállalattá.
Cégen belüli előrelépések
Garaja József
Józsit szerencsére nem kellett kérlelnem, szívesen beszélt a Wellisnél töltött mindennapjairól.
Cégen belüli előrelépések
Pop Tekla
Pop Tekla fiatal kora ellenére hamar bebizonyította, hogy munkájában a precizitásra és a minél kisebb hibaszámra törekszik.