"Évek óta tartó együttműködés " 2006-tól dolgozom a Wellisnél, mint marketinges, de előtte is részt vettem külsősként a munkában, többek között a katalógusok tervezésében. Jelenleg már egy hat fős csapat irányításáért felelek, de a közeljövőben további létszámbővülésre számítunk. Szükségét érzem, hogy egy összetartó, erős csapatmunka alakulhasson ki a munkatársaim között, hiszen nagy terveim vannak a Wellisnél a jövőre vonatkozóan is. "Nem dolgoznék máshol " Annak ellenére, hogy már több mint 10 éve dolgozom a Wellisnél, nem tudom elképzelni, hogy valahol máshol helyezkedjek el. Kihívásokkal teli, kreatív munkát végezhetek, ami mindig nyújt újat számomra, így sosem érzem azt, hogy teendő és megmérettetés nélkül maradok. "Tökéletes harmónia" A Wellisnél már a kezdetekben is feltűnt, hogy mennyire közvetlenek egymással a munkatársak. Azonban ez a vezetők irányába is maximálisan érvényesül. Bárki segítséget kérhet a másiktól, nincs távolságtartás, csak megújuló célok és biztos jövőkép. Az évek során sikerült egyensúlyt teremtenem a mindennapjaimban annak érdekében, hogy a munkám mellett a családomra is jusson kellő időm és energiám.
"Lendületben az Erő!" Rátaláltam a Wellis csarnoképítéshez toborzó bizalmi állására, ahonnan fokozatosan vezetett az út egészen az üzemeltetési osztály vezetéséig. Egyáltalán nem zavart az, hogy szükség volt az állandó bizonyításra a bizalom megnyeréséhez, hiszen ez által sikerült megismerkednem több részterületével a munkámnak és így magabiztosabban állhatok az újabb kihívások elé. Motiváló erőként hatnak rám az újabb és újabb megoldatlan feladatok. "Hamar megszerettem a munkám" Már a kezdetekben nagyon megtetszett a változatos munkakörnyezet és az, hogy egy olyan cég tagja lehetek, amely állandó innováció segítségével folyamatos fejlődésre képes. A teljesítményemről történő folyamatos visszacsatolás és fokozatos megbecsülés pedig megerősítette bennem, hogy valóban ebben a csapatban a helyem. Jó érzés reggel úgy munkába érkeznem, hogy tudom, ma ismét valami hasznosat tehetek. "Harmonikus légkör" Ha néhány szóban kellene bemutatnom a Wellist, akkor a következőket mondanám: fiatalos, dinamikus csapat; mindennap megújuló feladatok, biztos jövőkép. Szeretem azt, hogy lendületes, ambíciókkal teli munkatársak vesznek körül. A közvetlen közelemben dolgozókra bátran bízhatok felelősségteljes feladatokat, hiszen számtalanszor bizonyítottak már, hogy képesek helyt állni az ilyen esetekben is. Számomra igazán fontos, hogy a Wellisnél töltött munkanapok mellett jut időm a hobbimra is. Hamar sikerült megtalálnom azt a harmóniát a munkám és a magánéletem között, ami ahhoz szükséges, hogy a kettő közti egyensúly továbbra is fennmaradhasson.
"Hamar beleszerettem a Wellisbe" Vállalkozóként tevékenykedtem, amikor a termelési igazgató megkeresett és állást ajánlott nekem a Wellisnél. Olyan lehetőséget éreztem ebben a kínálkozó pozícióban, amit az otthoni munka már teljesen biztosított számomra. Már az első medencetető gyártása során bizonyítani akartam, és ez a szándék a mai napig megmaradt bennem, annak ellenére, hogy mostanra már nem veszek közvetlenül részt minden egyes részfeladatban. "Termelésvezetőként is megmaradt az együttműködés " Attól függetlenül, hogy mára már mintegy harminc ember koordinálásáért vagyok felelős, továbbra is megmaradt a munkatársakkal való szoros kapcsolat. Tudják jól, hogy kíváncsi vagyok a véleményeikre és az ötleteikre, ezzel is növelve a munka hatékonyságát. Számomra is nagy könnyebbséget jelent, hogy kitűnő kommunikáció alakult ki a társosztályokkal, így bármilyen kérdés és probléma azonnal válaszra és megoldásra talál a területünkön. Szeretem, hogy a csapatom tagjai egytől-egyig teljesítményorientáltak, mindenki a jobb eredmény elérésére törekszik. "Családias közeg " A kialakult közösség a munkaidő alatt és azt követően is nagyon összetartó. Nagyon jó érzés egy olyan csoportot vezetni, ahol mindenki szívesen kiveszi a részét a gyártásban és mindenki maximális lendülettel és felelősségtudattal dolgozik a saját részterületén. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy a Wellisnél a medencetető gyártása kimagasló eredményeket ér el, és az, hogy ennek én lehetek a vezetője.
"A Wellis a lehetőségek tárháza " Az én történetem talán az egyik legrendhagyóbb a Wellis történetében. 2007-ben kezdtem a cégnél a gyártásban, mint műszerész. Tehát a ranglétra legaljáról indultam el. A gyártási technológiával együtt a napi legyártott darabszám is, sőt én magam is rohamos fejlődésen mentem keresztül. 2010-ben indítottuk el a medencegyártást, amikor napi 1, maximum 2 hidromasszázs medencét sikerült gyártanunk, mára ez napi 25-26 darab. Az új gyártócsarnokban 2016-tól napi 60 medencét szeretnénk gyártani. Ennek a robbanásszerű növekedésnek és fejlődésnek a részese lenni elmondhatatlan élmény. "Szeretem a csapatom " A Wellisnél minden munkavállaló fontos. A vezetőség szakmailag és emberileg is támogat, bizalmat szavaznak és döntési lehetőséget adnak. Fontosnak érzem magam a cég életében, számítanak rám minden nap. Természetesen ehhez minden támogatást megkapok: szakmai utak, tréningek, oktatások és tanfolyamok. Azonban ezek nem lennének mindig eredményesek, ha a kialakult csapatom nem támogatna. Együtt hozzuk azokat a sikereket, amikre büszkék vagyunk. "Kihívást kerestem az életemben, itt megtaláltam! " Amikor állást kerestem a környéken, akkor nem gondoltam, hogy megtalálom azt a helyet, ahol minden megvan, amit kerestem. Szeretek bejönni dolgozni. A Wellis egy olyan vállalat, amivel nem találkoztam sehol korábban: a fejlődési lehetőség határtalan. Motiváló hatással van rám, hogy beleláthatok, sőt már meghatározó szerepem van a gyártással kapcsolatos döntésekben. Büszke vagyok, hogy részese lehetek egy olyan folyamatnak, amikor egy vállalat élete minden szempontból felfelé ível.
"Mindenképpen itt szerettem volna dolgozni " Egy humán erőforrás közvetítő cég jóvoltából hallottam először a Wellisről. Az állásinterjút követően rögtön éreztem, hogy ez az a hely, ahol dolgozni szeretnék, annak ellenére, hogy a kiválasztási folyamat során több, más cég által ajánlott pozíciót kellett visszautasítanom. Hogy miért vonzott nagyon ez az állás? Szeretem a kihívásokat és motivál a folyamatos megmérettetés is. A Wellisnél éreztem azt az erőt igazán, amire nekem igazából szükségem van! "Dolgozó-barát környezet " A Wellis egy olyan hely, ahol őszintén kíváncsiak a dolgozók véleményére. A szervezeti hierarchiában a legalsóbb szinteken elhelyezkedő munkavállaló is bátran fordulhat felettese felé bármilyen kérdésével, észrevételével kapcsolatban. Az értékesítési vezetőmmel tökéletes összhangban vagyunk képesek dolgozni, ami a vállalati célok sikerességén túl, a csapaton belüli együttműködésünkhöz is hozzájárul. "Kiteljesedési lehetőség a szakmán belül " 14 évet töltöttem el az autóiparban, ahol a dinamika és a technikai fejlesztések jelentették számomra igazán a vonzalmat. Jelentős kapcsolatrendszerem alakult ki ez idő alatt. A Wellis egy folyamatosan megújuló, innovatív, állandó szakmai fejlődéseket magában foglaló vállalat, ahol a mindennapokban rejlő újabb kihívások éltetőerőként hatnak rám és biztosítják mindazon lelkesedést számomra, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy szeressük is azt, amit csinálunk.
"Több területen kipróbáltam magamat " Operátorként kezdtem a gyártáson, majd konfigurációk összerakásával kezdtem el foglalkozni, ezáltal a gyártás egész részének kezelésére és fejlesztésére is lehetőségem nyílik több kollegámmal együtt. "Nyitottság a siker kulcsa " Nagyon szeretek együtt dolgozni a munkatársaimmal, úgy gondolom, hogy egy dinamikusan növekvő cégnél elengedhetetlen, hogy a dolgozók nyitottak legyenek az újdonságokra és a folyamatos együttműködésre. Kihívással tölt el, hogy IFS vállalatirányítási rendszerrel is foglalkozhatom. A Wellisben az összetettsége fogott meg. A szakmánkon belül nagyon sok dolgot nem az iskola keretein belül tudunk elsajátítani, hanem tapasztalatok útján, amiben nagy lehetőséget biztosít számunkra a Wellis. "Együtt könnyebb " Nagy lehetőségeket látok a rendszeres oktatásokban, ahol állandó lehetőségünk nyílik a szakmai fejlődésre. Önmagában azonban a tudás még nem lehet elegendő. Szükség van arra, hogy mindezt sikeresen is tudjuk kommunikálni a társainknak. A Wellisnél minden dolgozó véleménye számít, bátran fordulhatunk akár közvetlenül a vezetőink felé is, akik készséggel és türelemmel segítenek a munkavállalóknak.
"Motorszerelőből műszakvezető " Öt éve motorszerelőként kezdtem a Wellisnél, majd az itt töltött idő során újabb és újabb lehetőségeket kaptam, melyek csak még jobban motiváltak. Jelenleg már a gyártás műszakvezetőjeként tevékenykedem. A megszerzett gyakorlati tapasztalatok mellett nagyon pozitív a Wellis részéről, hogy folyamatos tréningekkel igyekeznek minél jobb vezetőt képezni belőlünk. "Azt oktathatom, amit örömmel csinálok " A vállalat keretein belül én szorgalmaztam azt elsőként, hogy minden új munkavállalót egyhetes oktatás után alkalmazzunk élesben a gyártási folyamatokban. Ennek eredményeképp én oktathatom az évek alatt megszeretett tudásom alapján azt, ami a mindennapokba szükséges lesz az új dolgozók számára. Jó látni azt, ahogyan egyre többet tudnak a folyamatokról, és azt, ahogy megszeretik a munkájukat. "A Wellisnél foglalkoznak a munkatársakkal " Nagy lehetőségek vannak a Wellisben, hiszen nem csak szakmai téren szerezhettem megfelelő tudást, hanem emberlileg is, egy olyan csapat részeként is, ahova minden egyes nap szeretek bejárni dolgozni. Jó érzés, hogy a tulajdonostól közvetlen elismerést kaphat az, aki jól végzi a munkáját. Azt hiszem, minden Wellises dolgozó kicsit magáénak érezheti az egész vállalatot.
"Szakemberként megbecsülve " Misi egészen rövid idő alatt kivívta munkája megbecsülését, hiszen kreatív ötleteivel jelentősen hozzájárult cégünk fejlődéséhez. Vitathatatlan érdemei vannak komoly projektek megvalósításában. Szakemberként hihetetlen fantáziával és hatalmas munkabírásával minden felmerülő probléma hamar megoldást talál a kezei között. "A közös ötletelések a legjobbak " Igazi mestere a szakmájának, mégsem derogál neki segítséget kérni kollégáitól a minél precízebb kivitelezés érdekében. Szakemberként nagyon jó példát mutat dolgozóinknak, hiszen nagyon szívesen fogad minden hasznosnak vélt ötletet kollégáitól. „Szeretünk együtt ötletelni, legyen szó egy asztalos kollégámról vagy netán a cég felsőbb vezetőiről.” "Kihívások, amikre szükségem van " Igazán pozitív számomra, hogy megbecsülik a munkámat, ami csak még inkább motivál. Nagyon jó csapatot alkotunk, annak ellenére, hogy több területtel is együtt dolgozok. Minden egyes megoldatlan feladat újabb kihívást jelent számomra, ahol meg tudom mutatni a kreativitásomat.
"Régi motoros a cégnél " Józsi, mindenki Kicsi bácsija már közel 4 éve dolgozik cégünknél motorszerelőként. Még ennyi idő után is kihívást jelent számára egy-egy újabb villanymotor, keringető vagy vezérlő bekötése. Számos fejlesztési eredményével bizonyította, hogy jó meglátásai vannak, amik a cég érdekeit szolgálják. "Hallgatunk egymás véleményére " Józsi igazi csapatembernek számít, aki mindig feldobja a hangulatot. Igyekszik minden helyzetben a pozitivitást keresni, folytonos jókedvével feldobja a kollégái napjait is. „A munkának és a jókedvnek nem kell egymást kizárnia. A motorosoknál garantált a jó hangulat.” " Kitüntetés számomra a közvetlenség " A Wellisnél valóban kollégaként tekintenek egymásra a munkavállalók. Számomra jelentős megbecsülés, hogy a cég legfelsőbb vezetői is odajönnek hozzám és beszélgetnek velem. Nem is tudják, hogy ez mennyire jól esik nekem. Érzem, hogy megbecsülnek, a csapatépítőkön pedig továbberősítik a dolgozókban a családias közösséget.
" Változatos munkakör" Végzettségemet tekintve víz-gáz központi fűtés szerelő vagyok, de sokféle egyéb munkakörben is kipróbáltam már magamat. Egy jó barátom ajánlotta nekem a Wellist, az ő pozitív elmondásai révén határoztam el, hogy jelentkezem a céghez. Szerviztechnikusként állandó kapcsolatban vagyok vásárlóinkkal és a mai napig örömmel tölt el egy-egy sikeres beüzemelés. "Vevőközpontúság " A Wellis kitűnő lehetőségeket nyújt azoknak az embereknek, akik a túlhajszolt élethelyzetek következtében az egészségük és harmóniájuk megőrzésére vágynak. Folyamatosan képes megújulni, amit a termékek gyors és innovatív megvalósítása is mutat. A szolgáltatási szektornak megfelelően számunkra igazán fontos, hogy a vevő elégedett legyen a munkánkkal. " Újabb és újabb élmények " Nagyon jó baráti viszonyok alakultak ki a kollegákkal, amik a cég falain kívül is folytatódnak. Elégedett vagyok a munkahelyemmel, az pedig még különlegesebbé teszi számomra az itt töltött időt, hogy nagyon sok híres személlyel találkozhatok és nagyon szép helyeket ismerhetek meg.
"Egy életen át tartó szakmai elkötelezettség " Jani a szauna gyártás területéről érkezett cégünkhöz, így jelentős szakmai tapasztalatokat hozott magával. Az itt töltött közel 4 év alatt az asztalos üzemen kívül a fejlesztésen tölti legtöbb idejét. Kreatív meglátásainak és önálló munkavégzésének köszönhetően aktív tagja lett az új termékek megalkotásával foglalkozó csapatnak. "Újabb és újabb kihívásokkal találkozom " Nagyon szeretem a munkámban, hogy lehetőségem van önállóan foglalkozni a feladataimmal, így a meglátásaimat is felhasználhatom a gyártásnál. A vezetőmmel együtt ötletelünk, hogyan tudnánk még jobban tökélesíteni az egyes folyamatokat. Igazán pozitív számomra, hogy számít a véleményem, és jól esik, amikor látom, hogy végül az én kezem nyomát is viseli egy-egy prémium termékünk. " Önműködő csapatban dolgozunk " Jani csoportvezetői posztjából is kifolyóan nagyon jó kapcsolatot ápol asztalos kollégáival. „Szuper közösség alakult ki nálunk, közösen mindent meg tudunk beszélni, legyen szó egy helyettesítésről vagy egy hétvégi horgászatról”. Önműködőnek tartom magamat, de a csapattal együtt érjük el az igazán nagy sikereket.
" Pályakezdőként is megbecsülve " Szállítmányozási és logisztikai szakügyintézőként végeztem. A Wellishez üzemeltetési asszisztensként kerültem, de néhány hónap után már koordinátorként kaptam lehetőséget. Nem gondoltam volna, hogy egy ennyire változatos és mozgalmas munkakör fog kapcsolódni az első állásomhoz, és azt sem, hogy pályakezdőként máris felelősségteljes feladatokat fognak rám bízni. " Sosem unatkozunk " Jó érzés egy ennyire gyorsan fejlődő céghez tartozni, ahol az összetartó társaság csak tovább erősíti a közös és mindenekelőtt sikeres munkát. A Wellishez mindemellett a sokoldalúságot tudom párosítani. A szakmai tudás gyarapítása mellett ugyanis a kommunikációs képességem is fejleszthetem, megismerkedhetek a gépjárművek műszaki oldalával, ami mindig is nagyon érdekelt, kipróbálhatom magam különféle tárgyalási szituációkban, ahol saját álláspontot képviselhetek, illetve komplex képet kaphatok egy fejlődő cég tényleges felépítéséről. "Megtaláltam a helyem " Már a betanulási hónapokban nagyon sokat köszönhettem a Wellisnek. Hamar sikerült ugyanis megismerkednem a szakma azon gyakorlati oldalával, amit az iskolában nem szerezhettem meg. A Wellisnél betöltött pozícióm tökéletesen megfelel annak, amit mindig is szerettem volna csinálni, minden egyes nap újabb kihívásokat rejt a számomra.
"Kihívások már a legelején " Alkalmazott grafikusként a szakmai tapasztalatot követően azonnal rátaláltam a Wellisnél egy olyan pozícióra, amire mindig is vágytam. A személyes interjú után egy pályamunkát kellett elkészítenem, ami számomra nagy, de pozitív kihívás volt. Tetszett a rám bízott feladat és már ekkor tudtam, hogy nem halaszthatom el a lehetőséget. A precizitás és a pontosság pedig sikert eredményezett, hiszen megkaptam az állást. " Változatos munkanapok " A Wellisnél rögtön megtetszett a kollégák közti kölcsönös megbecsülés és segítőkészség. Ösztökélő számomra, hogy minden egyes munkanap változatos és újabb kihívásokkal teli. Nagyon motiváló számomra továbbá az is, hogy ilyen rövid alatt sikerült elhelyezkednem a szakmámban és, hogy mindezt egy olyan helyen sikerült elérnem, mint a Wellis. Minden nap úgy jövök be dolgozni, hogy tudom, van lehetőségem a kreativitásom hasznosítására. Sok felelősséggel jár a munkám, ennek ellenére a Wellisnél a mindennapjaimat nem a stressz és az állandó feszültség járja át. "Örülök, hogy itt lehetek " Sikerült megtalálnom azt a harmóniát, ami biztosítja, hogy a karrierépítés mellett a hobbim és a családom is helyet kapjanak az életemben. Szívesen fejlesztem a nyelvtudomásomat, amit már most kamatoztathatok a munkám során. Amellett, hogy a Wellis grafikusaként képzelem el a jövőmet, szeretnék továbbtanulni is, hiszen fontosnak tartom a folyamatos önképzést.
" Azzal foglalkozom, amire mindig is vágytam " Környékbeliként sok jót hallottam már korábban a Wellisről, tudom, hogy nagy változások előtt áll és szeretnék részt venni ebben a fejlődési folyamatban. Mindig is érdekelt a fejlesztő mérnöki pálya és a medencetervezés, de azt sosem gondoltam volna, hogy azzal foglalkozhatok, amire vágytam. Lelkesedéssel tölt el, hogy a teljes folyamatban részt vehetek: egy kezdetleges tervből hogyan képesek a Wellisnél egy modern terméket előállítani. " Pályakezdőként a Wellisnél " Mikor elkezdtem munkát keresni, nem gondoltam, hogy ilyen hamar el tudok majd helyezkedni. Az első időszakban nehezen szoktam hozzá a felsőoktatással szembeni rövid határidőkhöz, de most már motiváló erőként hatnak rám, akárcsak a kialakult jó légkör a csapatban. A tapasztalt fejlesztőmérnököktől sok szakmai tudást szerezhetek, amit korábban a tanulmányaim során nem is remélhettem. Pályakezdőként sokkal kötöttebb munkára számítottam, azonban a napi folyamatokban a fantáziámra nagy szükségem van. " Kreatív tevékenység a mindennapokba " Jelenleg a gyártási dokumentációk teljes elkészítése a feladatom, de közben egy új saját gyártású termék tervezése is a célom, ilyen termék például a gőzkabin. Nagyon fontos számomra, hogy ergonómiai szempontból tervezhetek, tehát az emberi komfortnak megfelelő termékeket kell előállítanunk. Szakmai oldalról ez igen fontos, hiszen így a kreativitásomat kihasználva élvezetes a munka. Most már a hobbim is a munkámmal kapcsolatos: szabadidőmben próbálom magam tovább fejleszteni a 3D-s tervezés területén.
"Minden csont számít!" Boni kapcsolatteremtési menedzserként kiválóan végzi a munkáját. Mosolyt csal minden ideérkező arcára, az itt dolgozók pedig mindig vidámabbak, ha valahol megjelenik. Garantáltan nem tudsz elmenni mellette egy motiváló simogatás nélkül! Vigyázat, békés horkolásával megzavarhatja munkádat!
" Úton a Wellis felé " Keresztapám vezetett a mérnöki szak irányba, saját cégében szerette volna, ha dolgozom, erőltette a matematikát és fizikát. Megnéztem a céget és úgy jött a mérnöki szak az életembe. Édesapám javasolta a mechatronikai mérnöki szakot, amit megnézve, rögtön tudtam, hogy ez a műszaki terület lesz az én pályám. Így a Szent István Egyetemen tanulok tovább, ahol a kooperatív szakmai gyakorlati képzési nap alkalmával találkoztam egy előadáson először a Wellissel. " Igazi szakmai gyakorlat! " Ami nagyon megfogott a Wellisben, hogy nagy volumenű vállalat milyen innovatív technológiákat alkalmaz, és ezt mindenképp látni akartam. Hihetetlen pozitívan csalódtam a cégben, ugyanis mint minden nagy cégnél itt is arra számítottam, hogy beraknak egy gép mögé és készíthetem a statisztikákat, de szerencsére ez nem így lett. Már az első pillanatoktól kezdve felelősségteljes feladatokba vont be a vezetőm, aki nem csak a szakmai tapasztalataimban segít sokat, hanem a vállalati kultúrába is segített beilleszkedni, és folyamatosan törődik azzal, hogy jól is érezzem magam a kihívásokkal teli mindennapokban. Azt gondolom, óriási szerencsém van, hogy egy olyan szakmai vezetőm van, aki folyamatosan figyel arra, hogy mindig tanuljak valami újat és kipróbálhassam a saját ötleteimet is, ezzel még nagyobb kedvet csinálva a szakmához!:) " Több területen kipróbálhatom magam " A gyártástámogatás a kedvenc részem, ugyanis ha valami probléma akad valamelyik géppel, szólnak nekem is, és igyekszem megoldást találni rá. Folyamatfejlesztéssel és gyártástámogatás mellett a projektmenedzsmentben is szerzek tapasztalatot. A közösségi életre a tanulás mellett nem sok időm jut, de nagyon szimpatikus, hogy sok olyan program van, ahol egy-egy fárasztó nap után együtt tudunk kikapcsolódni. Persze a közös ebédeken túl, ami egy csúcspontja annak, hogy nem csak dolgozni szeretek bejárni:)
" A Wellis előtt " A középiskolát marketing tagozaton végeztem, de az érettségi megszerzése után rájöttem, hogy nem szeretnék irodában dolgozni, íróasztal mögött ülni, mozgalmasabb munkára vágyom. Pincérként helyezkedtem el, majd egy gyártó cégnél is kipróbáltam magam, de sem a vendéglátós életet, sem a többműszakos munkarendet nem tudtam összeegyeztetni a focival, ami a mindig is fontos volt számomra. Itt sikerült. " A munka és magánélet megfér egymás mellett " Számomra fontos, hogy az estéim, illetve a hétvégéim szabadok, így a magánéletem is teljes lehet. A napi munka elvégzése után végre tudok legfőbb szenvedélyemnek, a focinak hódolni, a hétvégéken pedig jut idő a családra, barátokra, de még a csapatbulikra is. "Megtaláltam a helyem " Egy edzés utáni öltözői beszélgetés során hallottam először a Wellisről, a csapattársak bíztattak, hogy próbáljam meg, azóta másfél év telt el. A kádgyártás csapatát erősítem, csomagolási területen vagyok és segítek, ahol tudok. A céghez kerülésemmel több dolgot is nyertem: egy összetartó csapatot - ami rengeteget jelent-, korrekt vezetőket - akik már a betanítás során jó alapokat adtak, hogy megálljam a helyem a későbbiekben, akik bármikor, ha rosszkedvűnek látnak, megkérdezik mi a baj, tudnak-e segíteni.
" A hobbim hozott a céghez " Peti mindig is rajongott a fociért, aki nem csak a tévében lévő meccseket izgulja végig, hanem hétvégenként ő is a pályán rúgja a bőrt. „A focizások alkalmával megismerkedtem néhány Wellises kollégával, akik sokat meséltek nekem a cégről. Nagyon jól tettem, hogy akkor megfogadtam a tanácsukat és jelentkeztem a Wellishez. "Nagyon jól érzem magam, nem szeretnék máshol lenni! " A Wellisnél segítenek benne, hogy megtaláld a cégen belül azt a helyet, ahol jól tudsz teljesíteni és jól is érzed magad. Féltem, hogy első munkahelyként nehezen fog menni a beilleszkedés, de úgy érzem, hogy mára én is aktív tagja vagyok a csapatunknak. "Fiatal, mégis tapasztalt szakemberek vesznek körül " Nagyon pozitív számomra a Wellisnél, hogy a jó munkateljesítménnyel együtt jár a dicséret is. Számomra ugyanis kiemelten fontos, hogy kapjak visszajelzést a feladataimról, hiszen így tudok továbbfejlődni. Mi, dolgozók is nagyon jól érezzük, mekkora növekedésben van a cég, aminek igazán jóleső érzés a részese lenni.
Munkatársaink
A Wellisre egy szó jellemző alapvetően: innovatív. Az elmúlt néhány évben robbanásszerű növekedésen ment keresztül a vállalat minden tekintetben: a rendelés állomány megduplázódása magával hozta a gyártási kapacitás ugrásszerű növekedését is, amihez a megfelelő munkaerőt is biztosítani kell. Ennek érdekében lehetőséget biztosítunk munkatársaink számára, hogy a jövőjüket egy Európában piacvezető magyar gyártó vállalatnál építhessék. A mára kialakult nagyvállalati forma ellenére a Wellisnél megmaradt az a családias légkör, ami mindig is jellemző volt rá. Az emberek életminőségét javító, hasznos fejlesztések jelentik munkánk hajtóerejét